Welkom op de splinternieuwe website van onze groepspraktijk!

Welkom op de splinternieuwe website van onze groepspraktijk!

In januari 2013 gingen we van start met onze kine-praktijk in Edegem centrum : ‘Kine De Dreef’, gelegen naast de dreef van Hof Ter Linden. Aangezien we ondertussen een heus en hecht team vormen, accentueren we graag de kracht van onze samenwerking door ‘kinededreef.be’ aan te passen naar ‘dedreefgroepspraktijk.be’. Want we zijn allen fier om deel te kunnen uitmaken van ‘Team De Dreef’. En ‘een team zijn' betekent voor ons niet : meerdere individuen onder 1 dak. Bij Team De Dreef kennen we mekaars karakter, elkaars sterktes en zwaktes, en dat is precies wat ons in staat stelt om u van bij het begin bij de juiste therapeut te plaatsen. Zo kunnen we u de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. We bezitten veel kennis en ervaring, en indien nodig zijn interne (of externe) doorverwijzingen voor ons nooit taboe. De kracht van onze groepspraktijk is dan ook dat U centraal staat: U heeft recht op de beste kwaliteit.

Welkom op onze splinternieuwe website! Wij hopen dat u hem leuk, overzichtelijk, duidelijk vindt. Vragen of opmerkingen horen we uiteraard graag.

Welkom bij De Dreef Groepspraktijk (onze praktijk wordt nog toffer dan de website, daarover lees je meer hieronder ;-))!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x