Coaches bij De Dreef Groepspraktijk

Gert Saey : Loopbaancoach

Droom jij er ook van om je carrière in eigen handen nemen en opnieuw energie te krijgen van je job? Wil je ontdekken wat jouw talenten, competenties en waarden zijn om jouw doelen te bereiken? Dan help ik je graag op weg.

Door mijn jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mensen in verschillende bedrijven en sectoren heb ik een brede kennis opgebouwd om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Op een empathische, enthousiaste en doelgerichte manier ga ik samen met jou aan de slag om je veranderingsproces in gang te zetten en een basis te leggen voor verdere ontwikkeling en groei. Doorheen de verschillende coaching sessies kom je tot nieuwe inzichten die jou zullen helpen je doelen te bereiken op weg naar jouw geknipte job.


Contacteer Gert voor een gratis infogesprek op: 

gsaey@thejobcoach.be

0472.18.30.62

Stefanie Maes : Loopbaancoach + Rouw & Verliesconsulent

Als loopbaancoach, maar ook als moeder van 3 kinderen, begrijp ik ook hoe belangrijk het is om voldoening te vinden in je werk en balans te creëren tussen je professionele en persoonlijke leven. Ik zal met jou samenwerken om jouw unieke talenten, passies en doelen te identificeren, en een plan op maat te maken dat jouw professionele groei en welzijn bevordert.

Rouw en verlies maken natuurlijk onderdeel van het leven uit, maar het kan moeilijk zijn om hiermee om te gaan zonder de juiste begeleiding. Ik sta klaar om jou te helpen bij het navigeren door deze uitdagende tijden, met begrip, mededogen en expertise. Samen zullen we jouw emoties verkennen, jouw verlies erkennen en een pad naar herstel en veerkracht vinden.

Mijn benadering is gebaseerd op authenticiteit, compassie en verbinding. Ik luister naar jouw verhaal, jouw behoeften en jouw dromen, en samen zullen we stappen zetten om ze te realiseren. Of je nu worstelt met verlies, op zoek bent naar loopbaanadvies, of gewoon een steuntje in de rug nodig hebt, ik ben hier om je te begeleiden.


Contacteer Stefanie op:

stefanie@bewolved.be

0477.97.67.89

www.stefaniemaes.be
Jutte Van der Werff : Systeemcoach voor ouders en hun kind(eren)

Contacteer Jutte op:

0472.43.86.43

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x